Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 26 august 2020

Ziua 18 & 19

 Ziua 18: Palas del Rei - Arzua

Această etapă din punctul meu de vedere nu este de prea mare interes, deoarece merge paralel cu drumul național N547, pe care trebuie să îl traversezi de mai multe ori, destul de periculos în cursul săptămânii când este destul de circulat. 




Din punct de vedere tehnic etapa până la Arzua conține numeroase urcușuri și desigur coborârile aferente. Avem de ieri rezervare la albergue Don Quijote, dar când ajungem albergue-le este închis, iar la telefon nu răspunde nimeni. Așa că ne cazam la albergue-le Ultreia din apropiere, patronii sunt foarte simpatici  și ne oferă o cameră privată pentru a fi mai comozi, dat fiind că era cam aglomerat. 




Ziua 19: Arzua - O Pedrouzo 

Avem din nou rezervare la albergue-le Porta de Santiago. Drumul până aici este destul de simplu, mergând prin pădure și nu numai, precum în etapa precedentă urmărind naționalul. 



Ajungem în jurul orei 11 așa că ne așezăm la o terasă pentru a bea o cafea și pentru a ne odihni până la ora 13, când se deschide albergue-le. Acest albergue este foarte primitor și spre surprinderea mea dotat cu baie adaptată. Am fost plăcut impresionată de grădina interioară cu fântână curgătoare, era liniștitor și profund relaxant să auzi susurul apei, parcă pregătindu-te pentru ziua cea mare, sosirea la Santiago.