Faceți căutări pe acest blog

joi, 30 iulie 2020

Ziua 6 - 30.06.2020

Pe Vasi îl doare din ce în ce mai tare piciorul, pornim în jurul orei 6 dimineața, cu chiu cu vai ajungem la Belorado, la prânz. 




Hotărâm să mergem la Burgos cu autobuzul să îl vadă un medic și să se odihnească, dar și pentru că nu am găsit cazare. Ne așezăm la o masă și fără să ne gândim prea mult cumpărăm bocadillos și cafe con leche pentru a aștepta autobuzul. 



La ora 15 după-amiaza, autobuzul deși figura ca adaptat pentru persoanele cu dizabilități, rampa de acces nu era funcțională. Ajungem la Burgos, un sentiment de parcă am fi acasă ne cuprinde și ne încălzeste sufletul cu mult înainte de a intra în oraș.








Din cauza faptului că deja era târziu Vasi hotărăște să amâne vizita la doctor așa că facem o vizită scurtă la catedrală și ne aprovizionăm cu mâncare și ne odihnim la hotel (niciun albergue nu sunt deschise). 







Dormim foarte rău, nu știu dacă din cauza oboselii sau a căldurii, la un moment dat în noapte o furtună se dezlănțuie zgomotos deasupra orașului, mă apucă groaza la gândul că va trebui să mergem prin ploaie, dar nu a fost așa, o zi superbă începe!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu