Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 25 iulie 2020

Ziua 3 - 27.06.2020

    Uitasem să vă spun,  ieri am înnoptat la Estella în casa unui domn amabil ce în ciuda furtunii a venit cu mașina personal după noi pentru a nu ne plimba fără rost prin localitate.

    Parcurgem ușor cei 21 kilometri până la Los Arcos . Deși renumită etapa pentru multitudinea serviciilor ( magazine, baruri sau restaurant), majoritatea le găsim închise. Nici măcar nu am avut unde să ștampilăm valorosul Credencial.   

Los Arcos

    Urmăm preponderent drumuri de pământ fără locuri unde să poți sta la umbră și să poți face o bine meritată pauză, deci o etapa destul de dificilă din acest punct de vedere pe timp de vară. Desigur ajungând la destinația normală( din programările de pe sit-urile de profil), deja ne așteptam să întâmpinăm problem în a găsi cazare, așa că fără să stăm prea mult pe gânduri pornim din loc spre Vianna, crezând că în oraș vom avea mai mult succes.

 

Vianna
Vianna

    Drumul continuă pe drumuri de pământ, dar și trotuare asfaltate sau betonate la intrarea în localități. Mergând atâția kilometrii (aproximativ  48 de kilometrii) prin diferite forme de relief întâlnim numeroase câmpuri de cereale, plantații de măslini, dar și culturi de sparanghel, nu ne mai gândim la oboseală care e evidentă ci ne gândim totuși că suntem foarte binecuvântați.

Câmp de sparanghel

Printre sate


    Ajunși la Logroño, Dumnezeu ține cu noi, deși oficial albergue privat unde am înnoptat era închis, am primit găzduire datorită unei rezervări on-line a unei franțuzoaice, ceea ce face posibilă și găzduirea noastră.


    Am uitat să vă spun despre mâncarea ce am mâncat-o zilele acestea : desigur bocadillos, dar și conserve (linte, fasole cu chorizo): )), pe care nici măcar nu puteam să le încălzim, dar și salată.

    Suntem recunoscători întregului Univers.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu